Sleva 20% na vše . Kod je : Dubenvsuchu

Attitude, značka která se do domácnosti k dětem opravdu hodí

Každý rodič chce pro své děťátko jen nejlepší. Právě s touto myšlenkou vznikla v roce 2005 značka Attitude, kterou založili rodiče právě pro co největší spokojenost svých drobečků. Proč byste měli tuto dětskou kosmetiku znát a mít i ve své koupelně či komoře?

kosmetika-attitude

Poslání a hodnoty Attitude

Kosmetické výrobky značky Attitude spojuje myšlenka na propojení toho nejlepšího pro naše nejmenší s udržitelností. Vznikla už v roce 2005 v kanadském Montrealu a založili ji mladí rodiče, kteří chtěli pro své děti to nejlepší. Protože na trhu nemohli na žádnou vhodnou značku přijít, pustili se do práce a teď díky nim můžeme používat šetrnou kosmetiku s těmi nejlepšími ingrediencemi i my.

Zakladatelům Attitude na udržitelnosti záleží natolik, že si dokonce nechali postavit vlastní ekologickou výrobní halu. Továrna sídlí v kanadském městě Sherbrooke, které svou přírodní a přitom moderní a dynamickou povahou odpovídá hodnotnotám Attitude. Továrna samozřejmě nejen splňuje, ale dokonce předčí veškeré technologické i ekologické požadavky. 

Více lesů, méně odpadu

Součástí poslání a vize Attitude je také ochrana planety. Veškeré obaly kosmetických výrobků jsou ekologické a podporují tzv. „reuse,” takže poté, co vám výrobek dojde, stačí obal doplnit a nemusíte tak kupovat znovu celý výrobek i s lahvičkou. Samozřejmostí jsou také obalové materiály z plastu HDPE, který umožňuje nejsnadnější recyklaci.

Kromě toho všeho Attitude podporuje zalesňování planety, které má pozitivní vliv jak na přírodu tak i na lidské zdraví. 

Garanci kvality zajišťuje i vlastní laboratoř

Attitude je jedna z velmi mála kosmetických společností, která se věnuje i vlastnímu výzkumu s nejlepšími odborníky v oboru. Vlastní laboratoř umožňuje dokonalou kontrolu nad celým procesem výroby. Společnost tak může dodržet veškeré sliby a ideály, které zastává, aniž by během výroby docházelo k chybám či kompromisům vinou třetích stran.

 

Nenechte si ujít článek Co s sebou do porodnice pro maminku i miminko?

 

Můžete se tak spolehnout na to, že výrobky Attitude neobsahují ani stopové množství průmyslových nečistot či nevhodných přísad. Výrobky jsou navíc současně testované také v nezávislé laboratoři pro nepřítomnost rakovinotvorných látek.

To dokazují i mnohé certifikace, které společnost za dobu své existence získala.

Jaké to jsou?

  1. EWG CERTIFIKACE, která má za cíl chránit zdraví lidí a životní prostředí
  2. NETESTOVÁNO NA ZVÍŘATECH & VEGANSKÉ potvrzuje, že jsou veškeré produkty Attitude bez živočišných složek a své produkty netestuje na zvířatech.
  3. ECOLOGO CERTIFIKACE je kanadský program, který zákazníkům pomáhá s výběrem produktů šetrným k životnímu prostředí
  4. NE ŠKODLIVINÁM Z OVZDUŠÍ identifikuje značky, které zamezují vstřebávání škodlivin z výroby do ovzduší.

Attitude a Bezvaplenky.cz

I u nás v Bezvaplenky.cz máme k udržitelnosti a tomu nejlepšímu pro naše maličké stejný přístup, proto byla spolupráce se značkou Attitude nevyhnutelná.

značka-attitude

Pořídit si tak u nás můžete vše od šetrného mycího prostředku na nádobí či čističe na podlahy, které jsou vhodné zvláště do domácností s dětmi až po opalovací krémy nebo vlhčené ubrousky pro tu nejcitlivější dětskou pokožku.

Podívejte se na naši nabídku produktů Attitude a zařiďte si i vy domácnost šetrnou ke zdraví i přírodě. 

Přečtěte si také: