Sleva 20% na vše . Kod je : Dubenvsuchu

Jak vybrat ekologické dětské plenky

Ekologie a udržitelnost jsou důležitá témata. Není tak divu, pokud se nad nimi zamýšlíte i při výběru plenek pro vaše miminko. Ekologické jednorázové plenky už naštěstí nejsou žádným jednorožcem. O tom se můžete přesvědčit i v naší nabídce. Pro lepší orientaci v nabídce dětských ekologických plenek přinášíme článek, který vám s výběrem těch pravých pomůže.

Jak vybrat ekologické dětské plenky

U nás na Bezvaplneky.cz to je s výběrem ekologických bio plenek poměrně snadné. Při výběru produktů na e-shop si totiž dáváme už od prvního okamžiku záležet na tom, abychom vám nabídli pouze ty nejlepší produkty.

Produkty, které jsou šetrné nejen k prdelce vašeho miminka, ale také k naší planetě. Na které ekologické plenky pro novorozence nedáme dopustit?

Bio plenky Joonya

Bio plenky bez latexu od české značky Joonya jsou skutečně špičkouPlenkové jádro je z chmýří dřeva, které pochází ze zodpovědného hospodaření, což dokazuje i certifikát FSC (Forest Stewardship Council).

Tyto bio jednorázové plenky neobsahují naprosto žádné látky, které by mohly být potenciálně škodlivé. Nenajdete v nich chlór, parabeny, latex, ale ani parfémy či ftaláty.

 

Přečtěte si o plenkách více v článku Jak vybrat české plenky.

 

Zkrátka a dobře jsou pro dětskou prdelku naprosto dokonalé.

Ekologické plenky pro novorozence od Moltexu

Hledáte ekologické plenky pro novorozence? Moltex patří k tradičním výrobcům eko plenek s jejichž výrobou začala společnost už v roce 1961.

Za tu dobu se díky své špičkové kvalitě staly eko plenky Moltex stálicí na evropském trhu. V čem jejich „špičková kvalita“ konkrétně spočívá? Plenky Moltex můžete používat bez kompromisů. Jsou z přírodních materiálů, hypoalergenní a miminko udrží dlouho v suchu.

Moltex

Patentovaný systém „Comfort Stretch“ miminku zajistí dokonalé pohodlí. V nové řadě plenek Moltex naleznete ještě více bavlny, díky které se miminko bude cítit doslova jako v bavlnce. 

Moltex plenky vyrábí za použití 100% obnovitelné energie a samozřejmě i z udržitelných a přírodních materiálů. V nabídce máme ekologické plenky pro novorozence i pro děti až do 25 kg.

České jednorázové plenky

Hledáte udržitelné plenky, které nepodráždí pokožku vašeho miminka a vyrábí se v ČR? Jednou z nejoblíbenějších značek českých maminek i miminek je jednoznačně Baby Charm, které neobsahují chlor, barviva ani parfémy. 

Přečtěte si také: