Sleva 21% na dětské plenky . Kod je : Majovasleva

Recenze plenek Baby Charm Super Dry Flex vel. 2 Mini, 3 – 6 kg

Plenky Baby Charm patří k nejoblíbenějším českým značkám jednorázových plen pro malá miminka. Nejste si jistá, jestli budou tím pravým i pro vaše miminko? Přečtěte si recenzi a zjistěte o Baby Charm Super Dry Flex před nákupem vše, co potřebujete vědět.

plenky baby charm

Baby Charm Super Dry Flex a pohodlí miminka

Jedním z nejdůležitějších faktorů k hodnocení je u plenek to, jak se v nich miminko cítí. Miminka se samozřejmě nedovedou vyjádřit a své pocity popsat, jak bychom si představovali. :) A kdo pozná lépe, jak se miminko cítí, než samy maminky? 

Sedí plenky miminkům dobře? Zkušenosti maminek

Maminky se shodují na tom, že jsou plenky Baby Charm Super Dry Flex z velmi příjemného materiálu, který nepůsobí opruzeniny. Miminkům perfektně sednou (velikost je však důležité vybírat i podle individuálních rozměrů miminka, co sedne jednomu skvěle, může být druhému malé nebo naopak). Miminka jsou s plenkami spokojená a maminkám vyhovuje i naše rychlá doprava. :-)

Jak je vidět z recenzí na e-shopu, miminka jsou s pohodlím plenek Baby Charm Super Dry Flex spokojená. A co je možná nejdůležitější, díky šetrnému složení (o kterém se ještě zmíníme na konci recenze) nedochází ani u těch nejcitlivějších miminek k opruzeninám či jiným nepříjemným reakcím. 

Baby Charm Super Dry Flex – jakou mají savost?

Nejdůležitější vlastností jakýchkoliv plenek je samozřejmě jejich savost. Kdo by chtěl kromě přebalování řešit ještě mokrou postýlku a další nepříjemné nehody? 

Baby Charm Super Dry Flex podle recenzí maminek vynikají i v tomto ohledu. 

Jsou podle maminek plenky dostatečně savé? 

Co na to rodiče? U těchto plenek si savost chválí možná nejvíce ze všech jejich vlastností. Neprotečou ani při šestihodinovém spánku. Některé maminky zmiňují dokonce výdrž po dobu 15 hodin a to už se opravdu vyplatí!

Pokud hledáte skutečně savé plenky, se kterými se nemusíte bát ani delšího pobytu venku, Baby Charm Super Dry Flex vás nezklamou. 

Baby Charm Super Dry Flex – indikační proužek a snadné oblékání pro pohodlí rodičů

Pohodlí miminka a savost jsou u plenek samozřejmě extrémně důležité vlastnosti. Ale nesmíme zapomínat ani na rodiče, kteří plenku mění klidně i 8krát denně. Přebalování by tak nemělo zabrat více času, než je absolutně nutné a to tyto plenky splňují na jedničku. 

Skvělým bonusem je také indikační proužek, díky kterému hned poznáte, že už je čas na výměnu a nemusíte přebalovat zbytečně. 

Dají se plenky dobře oblékat, svlékat a kontrolovat? Co na to maminky? 

Indikátor je zpravidla velmi oblíbenou funkcí jakýchkoliv plenek. Maminky si současně chválí i snadné oblékání, které ocení zvláště novopečení rodiče.

Cena plenek Baby Charm Super Dry Flex

Jedním z důležitých faktorů při výběru plenek je i jejich cena. Přece jen jich miminko spotřebuje opravdu hodně a může se jednat o nepříjemný zásah do rodinného rozpočtu. Naštěstí plenky Baby Charm vynikají i v tomto ohledu a to nejen podle nás, ale především podle rodičů. :)

Jaký názor na cenu mají maminky? 

„Nejlepší a přitom i jedny z nejlevnějších plenek” je jedním z nejčastějších hodnocení ceny, které maminky značce Baby Charm udělují. Bonusem je také to, že jsou plenky za tuto cenu z ekologických materiálů a vyráběné v ČR.

Ještě stále s pořízením plenek Baby Charm váháte? Kombinace ekologického složení, naprostého pohodlí pro miminka i rodiče a nízké ceny jsou téměř neodolatelné. Pojďme se však podívat ještě na zmíněné složení a uvidíte, že právě Baby Charm Super Dry Flex opravdu musí mít i vaše miminko.

Složení Baby Charm Super Dry Flex

Jednorázové plenky mají spoustu výhod. Jsou pohodlné a po použití je můžete snadno vyhodit. Co však maminky často trápí je jejich ekologická (ne)udržitelnost a také chemické látky, kterými bývají jednorázovky napuštěnéPlenky Baby Charm žádným ze zmíněných neduhů jednorázových plenek netrpí. Jejich složení je maximálně přírodní.

Vyrábí se z  ECF celulózy a neobsahují žádný chlor ani parfémy, takže jsou k prdelce vašeho miminka dokonale šetrné. A stejně tak šetrné jsou i k přírodě. Jedná se tak o skvělou volbu, pokud toužíte po jednorázovkách, ale trápí vás jejich ekologické dopady.

Dalším plusem plenek Baby Charm z pohledu ekologie a udržitelnosti je také to, že se vyrábějí v České republice.

Líbí se maminkám materiál plenek? 

Jak už padlo v předchozích recenzích, kvalitní a ekologický materiál předchází opruzeninám i alergickým reakcím. Rodiče si velmi chválí udržitelnost, která je u cenově dostupných jednorázových plenek poměrně vzácná.

Vyzkoušejte plenky Baby Charm Super Dry Flex vel. 2 i vy! 

Přečtěte si také: