Září v suchu s Bezvaplenky.cz , 15% sleva na vše! Kód je : Mimivsuchu, Sleva další 3% na objednávku nad 3 000,-kč

SALVEST Põnn BIO Hovězí stroganov s pastinákem (240 g)

Novinka Tip BIO produkt
Značka: Salvest
139 Kč
Vyprodáno
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

SALVEST Põnn BIO Hovězí stroganov s pastinákem (240 g)

Detailní informace

Detailní popis produktu

Na hovězí Stroganov jsme použili šťavnaté hovězí maso té nejvyšší kvality. Jemné maso doplňuje heboučká chuť pastináku, která spolu s dýní a bylinkami vytváří dokonalou harmonii chutí. Obsah železa v mase přispívá ke správné krvetvorbě a zelenina zásobuje malá bříška vlákninou. Chuť jsme zjemnili kapkou zakysané smetany.


- Vyvinuto přední pediatričkou Reet Raukas

- Pečlivě vybrané suroviny

- Ve spolupráci s lokálními farmáři v Estonsku


Složení: Bio pastinák (22 %), voda, bio brambory, bio hovězí maso (9 %), bio dýně, bio cibule, bio hrášek, bio zakysaná SMETANA, bio rajčatový protlak, bio bramborový škrob, bio řepkový olej, bio mletá paprika, bio petržel, bio pepř. Zelenina 60 %. Obsahuje LAKTÓZU. Bez lepku. Alergeny jsou označeny VELKÝMpísmem.

Výživové údaje na 100 g: Energie 317 kJ / 76 kcal; tuk 2,7 g, z toho nasycené mastné kyseliny 0,7 g; sacharidy 8,7 g, z toho cukry 2,7 g; bílkoviny 3,1 g; sůl 0,03 g.

Návod na přípravu: Při otevření musí víčko klapnout. Příkrm nebo porci ohřejte na 40 °C a promíchejte nejlépe plastovou lžičkou, abyste nepoškodili skleničku. Před podáváním zkontrolujte teplotu.


Důležité upozornění: Zeleninovo-masový příkrm. Zvláštní potravina pro děti od ukončeného 12. měsíce. Sterilováno.
Skladování: Skladujte při pokojové teplotě. Neohřátou část uchovávejte v uzavřené skleničce a spotřebujte do 72 hodin. Minimální trvanlivost do: viz zadní strana obalu.

Doplňkové parametry

Kategorie: Co pro vás máme nového
Hmotnost: 0.5 kg
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: