GOOD GOUT BIO DĚTSKÁ BANÁNOVÁ INSTANTNÍ KAŠE V PRÁŠKU 200 G

Novinka Tip
Značka: Good Gout
159 Kč
Skladem (17 ks)
Můžeme doručit do:
9.4.2020

Dětská výživa od ukončeného 6. měsíce. Obilný příkrm v prášku pro zvláštní výživu kojenců a malých dětí. Pufované. Pečené.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Složení: 65 % bio kukuřičná mouka, 13 % bio rýžová mouka, 13 % bio banánový prášek, 9 % bio tapioková mouka, vitamín B1. Bez lepku.

Příprava: Příprava do lahvičky: Dejte jednu polévkovou lžíci na každých 50 ml teplého mléka. Láhev pořádně promíchejte, aby nebyly v láhvi hrudky. Před podáváním zkontrolujte teplotu. Příprava v misce: Dejte jednu polévkovou lžíci kaše na každé 3 polévkové lžíce mléka. Dobře promíchejte, dokud nedosáhnete požadované konzistence.Neponechávejte zbytky hotové kaše na později! 1 lžíce = 4 g

Skladování: Skladujte na suchém a chladném místě bez zápachů. Baleno v ochranné atmosféře. Spotřebujte do 4 týdnů od otevření. Pro zdraví dítěte dodržujte návod na přípravu a pro skladování.

Upozornění: Potravina je součástí smíšené a vyvážené stravy dítěte a není náhradou mateřského ani kojeneckého mléka. Kojení je nejlepší výživou. Zavedení doplňkové výživy konzultujte s pediatrem nebo osobou kvalifikovanou v oblasti výživy, farmacie nebo péče o matku a dítě. Pro zdraví dítěte je důležité vždy dodržovat správné dávkování, postup přípravy a skladování dle pokynů výrobce. Již od prvních zoubků věnujte pozornost pravidelné péči o zubní hygienu Vašeho děťátka. Nenechávejte kojence mladší než 36 měsíců bez dozoru s obalem a víčkem výrobku!

Potravina pro zvláštní výživu.

Dodavatel: Health Academy s. r. o., Zbraslavská 22/49, Malá Chuchle, 159 00 Praha 5. Výrobce: BBB - 23 rue Balzac - 75406, Paris Cedex. Hmotnost: 200 g. Výrobek ekologického zemědělství. Země původu: Vyrobeno ve Francii.

Doplňkové parametry

Kategorie: Instantní kaše
Hmotnost: 0.2 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: