Good Gout BIO Losos s kapustou a pastinákem (2x190 g)

Novinka Tip BIO produkt
Značka: Good Gout
229 Kč
Ihned k odeslání (2 ks)
Můžeme doručit do:
7.12.2022
Možnosti doručení

Jen tak si plave, narazí na kapustu a zeptá se, jestli by to spolu nedali dohromady? Dobře, teď vás trošku taháme za nos, protože kapusty přece ve vodě nerostou. Nicméně nebudeme lhát, když řekneme, že kapusta je skvělá zelenina. Obsahuje totiž spoustu vitamínů a minerálů a už ve středověku se vědělo o jejích blahodárných účincích. A kdo že to plaval? No přece losos, který skvěle funguje se špetkou kopru, na který jsme samozřejmě nezapomněli! Voilà… a další bezlepkový pokrm je na světě!

Dětská výživa od ukončeného 6. měsíce. Zeleninovo-masový příkrm pro zvláštní výživu kojenců a malých dětí. Vařeno v páře. Tepelně upraveno.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Složení: 39 % bio pastináku, voda, 19,5 % kapusty, 9 % bio lososa (RYBA), 3,5 % bio rýže, 0,5 % bio slunečnicového oleje, 0,1 % bio kopru. Obsahuje rybu. Bez lepku.

Alergeny jsou označeny VELKÝM PÍSMEM.

Výživové údaje na 100 g: energie 260 kJ / 62 kcal, tuk 2 g, z toho nasycené mastné kyseliny 0,3 g, sacharidy 7,1 g, z toho cukry 2,2 g, vláknina 2,6 g, bílkoviny 2,6 g, sůl 0,04 g, sodík 0,02 g (obsah soli je dán přirozeně se vyskytujícím sodíkem v surovinách). Bez přídavku cukrů. Obsahuje přirozeně se vyskytující cukry.

Skladování: Skladujte při běžné pokojové teplotě. Po otevření skladujte v lednici a spotřebujte do 24 hodin.

Doporučená příprava: Jako nejvhodnější přípravu doporučujeme ohřívat po dobu 2-3 minuty ve vodní lázni. Pokropte studenou vodou, chvíli počkejte a poté kryt sejměte. Pro rychlejší přípravu, propíchněte víko a ohřívejte 30 sekund na 850W. Sejměte víko.
Promíchejte, zkontrolujte teplotu a máte hotovo! Pro zdraví dítěte dodržujte návod na přípravu a skladování.

Potravina pro zvláštní výživu.

Doplňkové parametry

Kategorie: Dětská výživa
Hmotnost: 0.4 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: